Asiakasryhmiä on muutamia erilaisia, jotka ovat vanhempi väestö. He tulevat usein kauppoihin aamuisin juuri kun aloitamme esittelemään leipiä. Yleensä tuntevat tuotteen ja tietävät juuri omaan makuunsa sopivan leivän.
FAQ: Vieläkö toimii samalla paikalla? Vastaus: Kyllä, siellä kangaslammilla leipomo pyörii.
Leivotaanko nämä vieläkin tuoreena aina? Kyllä tehdään itse aina aamulla/yöllä.
Tehdäänkö riihiruisleipä oikeassa riihessä? Ei, leivät tehdään juureen.
Voiko pakastaa, meneekö huonoksi? Voi tottakai pakastaa.
Miksi ei sihtiruisleipää viipaloida valmiiksi, vaikka muissa on mahdollisuus? Vielä ei leikata, mutta varmaan joku päivä ruvetaan tekemään viipaleita.
Sitten on lapsiperheet, eli vanhemmat tulevat lastensa kanssa maistelemaan leipää. Ei välttämättä tuttu, tai sitten vanhemmille tuli lapsuus mieleen leivän mausta. Jos pieninkin lapsi tykkää leivästä, yleensä ottavat sen mukaansa. Nämä tulivat myymälöihin vähän tipoittain pitkin päivää.
FAQ: Onko gluteeniton/laktoositon? Ei ole ikävä kyllä gluteeniton, ruisleivät ovat laktoosittomia mutta erikoisrieska ei ole.
Onko suomalaisia jauhoja? On ihan täältä kotimaisia jauhoja.
Lisäaineita? Ei käytetä.
Nuoriso tuli yleensä vain maistelemaan koulun jälkeen, eivät ostaneet leipää, eikä oikeastaan kysyneet mitään.
Tiedonhakua en oikeastaan käyttänyt, sillä nämä kysymykset tulivat niin usein vastaan, että tulivat tutuiksi heti kun olimme Merja Vasko-Kokkosen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti